Digital markedsføring-Synlighet-Sosiale medier

Digital markedsføring-Synlighet-Sosiale medier

Synlighet,

I September 2019 begynte jeg med SEO og digital- markedsføring. Hadde aldri bygget en hjemmeside før. Hadde heller aldri hørt om SEO eller søkemotoroptimalisering. Dette var helt gresk for meg, men det var noe som trigget meg når jeg fikk se hvordan noen i bransjen på enkelte måter fikk hjemmesider til og ranke. Etterhvert fikk jeg mer og mer kunnskap om automasjoner og knytte sammen data . Hvordan google finner sin data på wikidata.org. Dette førte meg videre inn i viktigheten av f.eks schema kode. Dette er et oppslagsverk for google til å lettere forstå hva siden din inneholder. Du kan lese mer her om du vil det! Jeg kan brande url'ene dine sånn at når folk søker etter dine søkeord så finner de deg, fordi google har allerede fått denne informasjonen fra schema koden. Jeg bruker dette på min side. OG om du gjør det samme vil ingen konkurrenter vinne over deg om seo'en på hjemmesiden din er lik den som dine konkurrenter bruker. 
Jeg ser også et stort potensial som ligger i seo og backlinking. Og jeg håper du som beriftseier også kan få denne overbevisningen. Jeg er klar for å hjelpe deg oppover på google. Men ha det helt klart. Det finnes dessverre ikke noe quickfix. Det kan ta tid og komme seg oppover. Men følger vi de 5 viktige kriteriene som google ser etter så skal du ranke opp mot toppen.

 

Sosiale medier, 

Facebook er en fantastisk plattform der du kan samle dine kunder. Jeg bruker å lære mine kunder to viktige ting. Først lager du en buisness side. Denne lager du med bedriftsnavnet ditt og et eller to søkeord om du får plass. I tillegg lager du en gruppe med samme navn. Her legger du inn buisness siden din som en admin sammen med deg selv. Det som er fantastisk nå er, når du poster, så kan du poste som fan page. Da får du muligheten til og sende kundene dine en messenger melding. Et annet triks du skal vite er at når du poster som buisness page i gruppen din så kan du lage publikum. Dette er og noe jeg viser deg. Du får etterhver full kontroll på de som kommer inn i gruppen eller siden din. Vi bygger mail listen din med automasjoner og lager publikum på de som viser interesse for deg og dine produkter.
 

Messengerbot chatbot,

Messengerbot er en fantastisk ting og bruke på din hjemmeside. Denne kan jeg enkelt sette opp med automatiske svar, svare på spørsmål kundene dine måte ha. Vi kan sette opp bestillinger, eller kunden kan forteller hva som er problemet og sende deg en tilbakemelding med de utfordringene han eller hun har. Vi kan bygge boten akkurat sånn som du ønsker. Det viktige med messenger boten er at vi får masse brukerdata. Denne dataen kan vi bruke for å bygge mailliste. Hva skjer i morgen om din instagram eller facebook blir stengt? Har du noen mail liste som kan kontaktes? Eller ville du stått på bar bakke?

 

Digital makredsføring,

Min lidenskap er og hjelpe andre bedrifter til å nå siden mål, flere kunder, mer salg. Dette har alltid trigget meg. Jeg hjelper gjerne din bedrift til å få flere kunder. Jeg vet hvordan du skal komme til toppen, er DU med?

Mine tjenester
 

1. Destinet CMS, Destinet webshop, Exposer Signage System.

2. Youtube kanal.

3. Automatisere hverdagen din, lage enkle system.

4. Messenger bot, chatbot.

Digital markedsføring, automatisering, hjemmeside, nettbutikk, seo, søkemotoroptimalisering