Google min bedrift

Google min bedrift

Google min bedrift,

Denne bør være din prioritet nummer en og holdes oppdatert og synlig. Jeg har et uttrykk som er; Google elsker Google. Det vil si at google vil at du holder deres profiler up to date. Så her hjelper jeg dere gjerne med å få oppføringen din tipp topp. Det er en del ting du må fikse, sånn at google finner din bedrift når noen søker etter dine produkt eller tjenester.

Ta f.eks et bilde.
Bildet ditt skal selvfølgelig innholde din tjeneste eller produkt. Men når du har tatt bildet, så bør du endre en del ting. Først av alt bør du endre navnet på bilde filen. Denne skal inneholdet det du ønsker og selge til kundene dine. Brande filen med bedriftsnavnet ditt, søkeoredet ditt og stedsnavn. Her kan du være kreativ og legge inn stedsnavn utenfor ditt lokale nær område. Dette gjør det slik at når jeg f.eks søker etter du selger og bor i nabo byen din, så dukker ditt bilde opp i bilder når jeg søker. Vis vi endrer neste viktige ting så er prosessen komplett. GEO tagging. Her legger vi inn geo lokasjonene til din oppføring. Det som skjer nå er at google vet at din bedrift har geo lokasjon på bildet som inneholder søkeordet jeg har skrevet inn. Etterhvert som vi legger ut flere bilder med samme geo lokasjon vil google fremheve din oppføring. Og det ligger en link inni bildet som vi har postet til din oppføring. Slik kan vi nå ut til flere kunder på weben uten og tukle for mye med oppføringen og bryte med retningslinjene.

I tillegg bør du gå igjennom alle tjenestene dine og legge inn de du ikke har lagt inn. En annen ting er og legge inn produkter som du selger og linke disse sammen. Produktene blir vist neders på oppføringen din. Google vil også fremheve disse om du er flink og legge inn produktene dine.