Youtube-Sveom

Youtube - Hvordan komme høyt på Google

Youtube - Hvordan ranke på Google med video!


Dette er faktisk en hack jeg kom tilfeldig over når jeg hadde et kurs for å bli bedre med å lage en hjemmeside. Webinaret ble holdt av en engelskmann og det virket litt suspekt ved første øyekast. Men etterhvert så kom det frem mer og mer forstålig kunnskap som jeg nå ser hvorfor det er så genialt triks. 
Når du sjekker dine søkeord opp mot google, så er det kanskje en del folk som allerede bruker dette søkeordet. Det jeg gjør er og sjekke lange søkeord. Det vil si:
Om du vil ranke med søkeordet google f.eks. Ganske umulig. Men vis du ser på et lengre søkeord som: how to organize google notes så er dette ikke noe særlig konkurranse for å ranke på. En kan lage en liten info film og hvordan en organiserer og gi brukeren en enkel instruksjon. Så kan du bygge ut med how to organize google drive. Og sånn kan du legge opp en 10-20 søkeord med søkeord med lang tekst. Disse to søkes det over 2000 ganger etter. Men engels tale da. Men ved å lage korte videoer av dine prosdukt, med lange søkeord som er lite brukt, så vil du innen kort tid ranke. Er det noe du får solgt så kan du gjøre dette ved å linke i beskrivelsen på videoen du laster opp.

En annen viktig ting er og lagre videoen på maskinen din med dette lange søkeordet. OG legge samme søkeord i taggen på videoen når du laster opp. Er kanalen din helt ny så er det viktig og laste opp en ny video hver dag i ti dager med forskjellige søkeord. Dette for å bygge tillit til youtube. OG fordi google elsker google så vil du ranke på google også. Vis du bruker samme link med søkeord fra hjemmeside og på video så vil dette funke helt perfekt.