Digital markedsførings byrå

Sveom-Digital markedsførings byrå. Bli en digital vinner

Det å være mer synlig for de kundene som søker etter dine produkter eller tjenester er viktig. Det å ha en god hjemmeside der google lett finner ditt innhold er også viktig. Det og ha en god side struktur, bruk tid på dette. Det vil på sikt lønne seg. Du finner mange søkeord på google trends, eller gratis plugin som f.eks keywords everywhere.
For å bli synlig på google må domenet ditt inneholde dine søkeord. Ett søkeord. Vær litt kreativ og kanskje du kan mikse inn flere søkeord. Dette er gull verdt.
Så bør du legge opp et søkeord til hver enkelt side. Vis du f.eks driver med bygg. Bør du ha en side om grunnmur, reisverk, tak, isolering, kjøkken, interiør, maling. 
Metabeskrivelsen din er det tredje viktigste kriterie for og ranke på google. Her må alle søkeord inn. For hver side du skriver skal et søkeord inn. Vis vi tar f.eks grunnmur. Da skal url (siden) din hete grunnmur og meta beskrivelsen skal inneholde grunnmur når du forteller kundene dine hva du gjør med grunnmuren. På siden skal du også bruke H1 tag med grunnmur. Da vet google med sikkerhet at du driver med grunnmur. I tillegg skal du finne forum der de snakker om grunnmur og svare på tråder der og vise til din hjemmeside. Da oppfatter google at du driver med grunnmur og kan med sikkerhet vise din side på toppen fordi du har sagt at du driver med grunnmur. 

Håper dette er forstålig. Vis ikke ta kontakt med meg så skal jeg hjelpe deg med å bli en digital vinenr!