Få en komplett nettbutikk

Få en komplett nettbutikk

Komplett nettbutikk,


Vi bygger gjerne din nettbutikk eller overfører den du har og modifiserer den til å bli lynrask. I dag er det mange leverandører av nettbutikk løsningner, men vår løsning er bygget opp for å integrere mot alt du har behov for.
Det og bruke destinet sitt  CMS vil du få en alt i et løsning for din bedrift. Vi har gjort det enkelt for din bedrift og flytte hjemmesiden din fra dagens løsning, sette opp hjemmesiden på vår plattform og så legge den ut på nett i en lynrask drakt. Vi bruker en up to date løsning som jobber sammen med søkemotorene som igjen hjelper deg oppover rankingen.Vi har i tillegg laget et system der alt du bruker som har api kan integreres.

De allerfleste lagerstyrte programmer har i dag API. API er en unik nøkkel du får når du lager deg en profil i programmet du bruker. Denne nøkkelen knytter vi sammen med hjemmesiden din og integrerer programmet. Det som da skjer er at vi kan hente data du har i for eksempel lagerr programmet ditt, legge dette i den databoksen du har definert at varen skal være. Dermed så skifter vi status etterhvert som lagersystemet ditt endrer seg. Det samme skjer når du har et  regnskapet. Når du har lagt inn et salg så føres dette i regnskapet ditt. Moms den den skal være, lager balanse og kjøp salg. Alt sammen. Dette burde spare deg for mye arbeid.


Infoskjerm, 

Her har vi laget en liten godbit til deg som skal selge eller vise produkter. Eller om du har behov til å sende presentasjoner, eller at prosjektledere trenger data ute på oppdrag. Det gjør det enkelt for deg som i dag har nettbutikk og vil vise produktene dine, enten ute i butikk, eller på f.eks kjøpesenter der kundene dine går. Det finnes infoskjermer overalt. Og når du gjør en endring her vil endringen skje med det samme over hele hjemmesiden din. Du legger enkelt inn lokasjoner og tilbud via dashbordet ditt. Vis du vil kan vi ta oss av all vedlikehold her.

Du finner ikke noen raskere løsning.
Nettbutikk synlighet seo søkemotor komplett